sábado, 31 de enero de 2009

Calma, ciclopetaos, mucha calma

Ciclopetaos, vamos a tener un fin de semana jodido.

Ya está lloviendo, y si miráis la estación meteorológica de nuestro blog veréis que las previsiones indican que la lluvía irá a más a partir de esta tarde y mañana.



Pero es que además el Servicio de Emergencias de la Generalitat ha emitido una nota en la que se recomienda no ir al bosque durante este fin de semana. Esta es la comunicación que han hecho:

Protecció Civil recomana evitar anar a bosc
30/01/2009
La Direcció General de Protecció Civil recomana evitar anar al bosc davant el risc que la pluja que pugui caure aquest proper cap de setmana pugui fer caure arbres malmesos per l'efecte de les últimes ventades.
Segons informen el Cos d'Agents Rurals i els Bombers de la Generalitat, i com a conseqüència de l'episodi de vent del passat cap de setmana, molts arbres es troben parcialment desarrelats. Per això, la pluja que pugui caure pot amenaçar la seva estabilitat i provocar-ne la caiguda definitiva.
És per aquesta raó que la Direcció General de Protecció Civil recomana:
- No practicar esport a l'aire lliure en zones arbrades,
- Evitar anar al bosc si no és necessari i extremar les precaucions en cas d'anar-hi, - No aixoplugar-se de la pluja a sota d'arbres inestables o que tinguin branques trencades que encara no han caigut,
- Allunyar-se dels arbres que tinguem al jardí i que es trobin desarrelats.
Cal fer seguiment de l'evolució de la situació meteorològica i de l'estat de la xarxa viària a través dels següents mitjans:
' Telèfon d'informació ciutadana, 012


En fin, sin comentarios. Imagino que habrán querido curarse en salud...

En cualquier caso, parece que tenemos por delante un fin de semana jodido para el MTB, tanto por la lluvía como por el riesgo de que te caiga un árbol encima. Acojonante. Si alguien conoce algún cántico telúrico o domina las artes de la magía que haga algo.

Si mañana amanece con lluvía nos vamos al gimnasio a machacar al Sereno, evidentemente, pero esta vez al Badminton.

Salut,
Pau.-

No hay comentarios: