miércoles, 14 de noviembre de 2012

Brevets 2013

Bones companys!
Aquest any que vé,tinc la intenció de fer totes les brevets que pugui... (si la cosa va bé i no es torç)
De totes les distàncies... Si no m'he descomptat : 3 de 200km (Pla de Sta Mº,Granollers i Manresa) i 2 de 300km (Pla de Sta Mº i Manresa)1 fletxa ibèrica (mínim 360km en 24h amb arribada a Yepes -Toledo) 1 de 400km a Granollers,1 de 600km a La Corunya... i si la recuperació de tot això és bona, voldría fer el 1000 de Toledo perquè després encara queda per fer la cirereta del pastís,la Madrid-Gijón-Madrid de 1200km i és una cosa que no voldría perdre'm. Si veig que per fer el 1000 de Toledo perilla finalitzarar amb èxit la MGM,evidentment,no el faré... i si vaig sobrat, encara es pot fer un altre 1000 a Massamagrell-València,però ho veig molt precipitat perquè 15 díes abans s'haurà fet el 1000 de Toledo i un mes després hi ha la MGM... i no sóc SuperMartínez ni vaig en piles Duracell com bé ha dit en Pedro alguna vagada.
Bé,tota aquesta introducció és per saber si algú de vosaltres voldría iniciar-se amb aquest món de la llarga i ultrallarga distància.
Per a qui no ho sàpigue... els 200 es fan a tope i de carreres (surten 200 persones i es és allò de maricón l'últim) per descomptat que els breveters els fan/fem d'un altra manera... hi ha temps per tot,menjar,beure,descansar,fer fotos etc però també n'hi ha que practicament no baixa ni a pixar.
Els 300 són diferents. Per començar,ja no hi va tanta gent, hi ha més temps per fer-los i es va més espai.
Els 400...a partir d'aqui,la cosa canvia,com més llarga és la distància,menys gent són els que la fan/fem i practicament som els mateixos... Sempre les mateixes cares... a menys que sigui una prova amb molt de renom (BPB,PBP,MGM,) que s'en apunten 150 ò uns quants milers d'arreu del món com és el cas de la PBP.
Ja us aviso que és adictiu!
Si hi ha algú que estigui interessat,ja m'ho farà saber. ÀNIMS!!

3 comentarios:

PETRELLI dijo...

Agustin ja ho saps, que tens tot el meu suport moral jajajaja. Perquè fer aquestes proves és per supermans. Espero fer alguna sortida amb tu ........ si algun diumenge que t'animes amb btt ja saps, a les 8:00 a l'arbre.

Saluts.

Ivan dijo...

Agustí, como Pedro, todo mi apoyo moral, pero yo sinceramente no me atrevo a hacer brevets :S, hay que ser muy duro para aguantar tantos kilómetros y tantas horas encima de la bici.
Este sábado igual algunos salimos en carretera, 100 klms o algo más a ritmo tranquilo. Si te animas ya te diré algo!.

Agustí dijo...

Muchas gracias a todos por vuestro apoyo moral. Cargado con el,iré haciendo... Salu2