martes, 19 de marzo de 2013

BREVET 200 km X 2

Dissabte 16 de Març
Aquest dissabte passat vaig baixar al Pla de Sta María,per terres tarragonines,on el company Jordi Valls del CC Planenc,és l'organitzador de les brevets de la província. A les 4:30h. sona el despertador. Amb tot el bé que s'està al llit... A les 5h marxo cap al Pla. Arribo a les 6:30h. Hi ha molta gent. Més de 50   participants.
En conec uns pocs d'altres brevets i ens saludem. Hi són tots el que farem la Fletxa Ibèrica com a equip. Agafem carnet de ruta i altra informació del recorregut. Estem xerrant amb uns quants... i es dona la sortida sense adonar-nos-en. Quan veiem que gairebé tothom ha marxat, ens posem a la feina i anem de cacería. Costa poc agafar-los. Anem cap a Hospitalet de l'infant al km 65..El company Joan i jo anem obrint camí. És emprenyador el vent de cara i les pujades. Aquí segellem a un centre de salut. Tot el demés és tancat. .D'aquí anem cap a Tarragona pel barri del Serrallo km 106.Em menjo un altre entrepà. Mentrestant un dels companys de la PC Barberà punxa i ens aturem per ajudar a reparar. Per segellar ho fem a un bar i prenem uns cafès i pastes. Ens passen el gros del grup,que s'havíen aturat a esmorzar després dels primers 100 km. Seguent control a Bonastre km134. I després a El Morell. Aqui és tot tancat i ens aturem a un bar on no tenen segell... El bon home ens omple tots els carnets a mà posant-hi el seu nom,nif , signatura i hora d'arribada.
L'últim control abans d'arrivar al Pla de nou, és a Fontscaldes. Camí de muntanya d'alquitrà i a vegades de formigó que passa per una riera amb aigua per la carretera i sorra que ha arrossegat la pluja, amb unes pujades de més d'un 22%. Bonic i tranquil a més no puguer... però quina duresa!! Arribem al Pla després de pedalar 7:15h (temps parcial) amb una mitja de 27:03 km/h. Entrega de carnet i recollida de la medalla del 1er 200 de la temporada. Faig camí cap a casa,dutxa,menjar i un poc de descans.
Per veure fotos aquí:https://plus.google.com/photos/114245027126401418590/albums/5856431283822690705?authkey=CPeazvyom5jNqgE


Diumenge 17 de Març-
A les 5: sona el despertador. Esmorzo i a les 5:30h surto cap a Granollers. Ha plogut. Arribo a les 6:30h i faig els papers del carnet de ruta aquell mateix moment. Com ahir vaig fer el 200 del Pla,i no sabía si estaría en condicions,no vaig fer la inscripció avançada per internet.
Hi han moltíssims que fan el carnet en aquell mateix moment
Sortim a les 7:00h. Crec que som més de 200. Només sortir es posa a ploure. Impermeable posat... i a pedalar. Anem força depressa malgrat la pluja. Les rotondes les passem gairebé aturats. El primer control és a Viloví d'onyar. segello ràpid. menjo un entrepà petit i a seguir pedalant.
A partir d'aquí,practicament vaig tot sol. Fa un lleuger vent que emprenya una mica. Abans del 2on control a Les Planes d'Hostoles,trobo a un dels companys que vam arribar junts de fer la BPB 600 de l'any passat... aquest espera a un altre i jo m'en vaig. Segello a una benzinera,compro beguda i cap a St Hilari Sacalm. Enguany com ja conec el recorregut no m'equivoco. D'Anglès vaig cap a Òsor per la GI-542 i hi ha 25 km de pujada a St Hilari. Es fan eterns... i a sobre bufa vent de cara... més la pujada... i el cansament d'ahir... Bufff!!
Són les 12:50h quan estic a St Hilari prenent-me una cola a un bar i per demanar el segell pel control de pas. Surto fletxat cap a Arbúcias  i abans giro cap a Breda i St Celoni. I d'aquí a Granollers. Poc abans d'arribar,em passen un parell de nois i m'hi poso a roda.Quan vas tot sol,per poc que es pugui t'has d'enganxar a tot allò que rode més depressa que tu i puguis seguir-lo. Aquestos últims km m'han castigat força les cames... potser perquè ja portava el cansament d'ahir dissabte. Les últimes pujades abans d'arribar,passo de nou als nois que portava al davant perquè em frenàven. Sense voler anar-m'en els vaig deixant poc a poc. Em sento molt bé... Potser per la sobredosi de moral que vaig agafar ahir al 200 del Pla. Malgrat la pluja,ho he fet amb 7:56h de temps total i 7:30h de parcial. 26,8km/h de mitja. Molta estona anava a més de 150 ppm.
Aquesta vegada no he fet fotos... amb la pluja i el vent,ja feia prou d'anar a sobre la bici sense caure... com per anar fent fotos!!
Ara a esperar el 400 de la Fletxa Ibèrica que penso fer,el 29/30 de Març. Mentrestant descansaré un poc... però no massa!!

8 comentarios:

ANTU dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ANTU dijo...

Madre mía Agustí que diferencia entre las marchas cicloturistas y las Brevets. Que se pare un desconocido a ayudarte a reparar un pinchazo solo puede pasar en una Brevet. En una marcha ves al tio sonreir como diciendo uno menos!!! Jejejeje
Buena cronica y... fuerzas para las siguientes!

Agustí dijo...

Gracias Antu. Yo siempre paro para ofrecer mi ayuda a quien sea que tenga problemas,tanto en brevets como marchas. Mi objetivo es acabarlas dentro del tiempo permitido y si puedo hacerla más rapido mejor... Cuando alguien tiene problemas,es de agradecer la ayuda de otro. Y en momentos de agotamiento,el que alguien te ponga la mano en la espalda,no se paga con dinero.

Jonatan dijo...

Felicidades Agusti, si ya es duro hacer una brevet no me imagino lo que debe ser hacer dos seguidas... Muy chula la cronica y suerte en las proximas!

Agustí dijo...

Gracias Jonatan. Un poco durillo,pues sí que es. Los 200 son los mas cortos y se hacen rápidos. Los 300 se hacen mejor porque hay más tiempo (20h) y por lo normal no se va tan deprisa. Bien comido y bebido... cap problema!

Miquel dijo...

Ben fet Agustí!!!!! La teva llegenda continúa creixent a cada temporada.

Ivan dijo...

Felicidades Agustí, primer reto de la temporada conseguido!!. Ánimo para los que quedan por adelante y a seguir disfrutando de la bici... y también a seguir informarnos de ellos!!

Agustí dijo...

Gràcies Iván i Miquel. Espero poder seguir dando la talla... porque con todo lo que me queda...