miércoles, 2 de mayo de 2012

Brevet Tárrega 300

-- 300 Tàrrega. 21/04/2012
Em llevo a les 3:55h. Esmorzo 2 donuts i cafè amb llet.
A les 4:30h surto cap a Tàrrega. Arribo molt justet. Ja hi es tothom. Veig i saludo a l'Àlex,Prudenci, Ricard. No veig al Porta. Sortim a les 6:00h
Suposo que la cosa es trenca en dos grups. Jo vaig al davant. Segellem a la benzinera d' Artesa de Segre. Anem cap a l'alt de Comiols.
Tot pujant,hi ha qui s'en vol anar. No ho permeto. Un d'ells s'en va,i jo amb ell. Es el David Carrillo. Puja molt depressa. Anem a relleus.
Poc abans d'arribar a dalt,em diu que feia series... imagineu-lo fent series i jo donant-li relleus!!
La bici seva te problemes i em pregunta si porto eines. El desviador li toca a la cadena. A dalt ho arreglem. Ens passen dos... i pregunten cap on han d'anar...
Si a l'esquerra ò recte. Els diem que recte cap a Tremp. No entenc com va la gent, sense saber cap on ha d'anar...
  Al David,li dic que no vaig sobrat (pels relleus) Portem 50 km i encara en falten més de 250.
A Tremp veiem esmorzant als dos que ens han passat. Sóm els primers. El David diu que a La Pobla de Segur ha d'esperar un colega que vé amb tren i farà amb
 ell els últims 200 km del brevet fins a Tàrrega. Li dic que si no ha de tardar molt que l'espero. No ho sap.
Segello a la benzinera de La Pobla de Segur. Compro 1 l d'aquàrius. Només sortir,2 que també ja baixen, l'Antonio Infante i l'Iker Hernández...
 M'en vaig amb ells. Van depressa. Els dono algún relleu però els dic que no vaig sobrat. De quant en quant em quedo una mica... com si no pugués.
 I apretant un poc,els agafo de seguida. Que penséssin que estava fluix!
Tot baixant,vaig mirant als que pujen per veure si veig a Prudenci i preguntar-li com va... No el veig!!
Tornem cap aTremp, Cellers, Baronia de St Oisme,Camarasa i Balaguer. A les 11:20h passem per la Fontllonga. De 671m.
 Recordo que vàrem pujar fins aquí en sentit contrari i donant la volta. Vàrem fer fotos... Prudenci anava amb la Tarmac del Joan.
Seguim cap a Alfarràs.Carreguem d'aigua a una font. Es molt bona... Jo,ja he previst on segellar. A una farmàcia. Els altres dos,s'aturen a menjar.
Com porto de tot,segueixo... tot i que no sé si m'ha passat algú...
D'Alfarràs cap a carretera de Tamarite i girar a l'esquerra cap a Almacelles. Això també ho recordo d'haver passat amb Prudenci.
 La carretera fins Catalunya és feta una merda... com al 200 de Manresa de l'any 2009!!
Fà vent i porto una xufa... i encara falten 100 km!!
Vaig a ritme tot el que puc i controlant pel retrovisor.Passo Almacelles. Passo Gimenells per fora el poble... despres m'en adono que hagués pogut passar per dintre...
A la sortida del poble cap a Alcarràs. Segello a la 1a benzinera.Compro 1 l d'aquàrius i cap a Lleida. Aquí recordo que al 300 de Manresa del 2010,vàrem trobar al Martí Flores que s'havía aturat a menjar... Vàrem acabar junts.
 No tinc massa problema per orientar-me.Només que he d'anar cap a la N-240a cap a Les Borges Blanques i no ho veig enlloc.
 Només posa direcció Tarragona... Sort que ahir vaig veure a Google maps el camí i em sonava una mena de rotonda molt llarga... i era per allà a la dereta!!
Per assegurar-me ho pregunto i m'ho confirmen a una benzinera. (un client estranger) I cap a Juneda i les Borges Blanques...
M'aturo a segellar i compro 2 donuts (només en menjo un) i 1 ampolla d'aquàrius. A la  mateixa benzinera del 300 del Pla. I depresseta cap a Arbeca.
Al sortir cap a Belianes hi ha 10 km de carretera d'obres... i em cago en tots els Sants. Al costat,la carretera recient asfaltada i no s'hi pot passar... Es tancada al trànsit!!
A l'arribada els pregunto que qui ha dissenyat el brevet i qui gestiona els carnets, és la dona de l'Àlex. Diu que : L'Àlex,el meu marit!
 Li dic que ja l'apanyaré jo fotent-li bronca per mail. Em diuen que hagués tingut d'anar per la recient asfaltada...
Així que he fet el passarell. Si no,ben segur que hagués arribat en 20 minuts menys!
Després fins Maldà i cometo un altre error. Vaig cap a Vallbona de les Monges. Com no veig St Martí de Riucorb... Només St Martí de Maldà.
Després sabré que tots dos són el mateix quan m'aturo a preguntar. Sort que m'he adonat al no coincidir la nomenclatura de carreteres.
Torno sobre els meus passos i vaig a St Martí de Maldà
I cap a Tàrrega. La LV 2021 no és bona... i quan falten 5 km veig a dos pel retrovisor que em segueixen. Són el David Carrillo i el seu colega.
No vull que m'agafin i dono tot el que em queda... (em poso a 200 ppm) com mai m'havía posat!
A 2 km de Tàrrega,m'agafen. Van a relleus i a tot hòstia. Em diu :Què passa màquina?.  Arribo al poliesportiu amb ell i ens posen el mateix temps. 11:29h temps total.
El meu parcial és de 11:01h i 200 ppm a  27,5 km/h de mitja. Ascens acumulat de 3450m
Truco a Prudenci i encara és a Alfarràs al km 188. I està plovent moltíssim. Pregunto si va bé i diu que és amb el Ricard. L'Àlex i Porta han marxat plovent.
Agafo el furgó i cap a casa.
Truco al Joan per dir-li i no contesta. Ell ho va fer en 12:00h i jo en 11:29h.i més desnivell que ell 3750m en front a 3500m del Pla de Sta María.Em respon quan arribo a casa...
Estic molt satisfet del que he fet... Tot el que he patit es res en comparació de la satisfacció que m'ha suposat.
Es cert que això,em sembla que no ho faré més... s'ha de fer amb cap i dossificant-se per no esgotar-se un. Ara ja està fet!!

3 comentarios:

Alien dijo...

¡¡¡Collons!!!... quina gesta, el que passa és que no dius qui ets, o al menys jo no lo he vist, jo diria que ets el Agusti...o el Sergio, els unics, que conec capaços de fer aquestes megaprobas....enhorabona....i em sembla una passada.

Com me agradaria poder fer una cursa de aquestes

Agustí dijo...

Bones Adielo.Sóc l'Agustí.
Passa que Pedro em va dir que Sergio li va comentar que jo havía "guanyat un brevet".Els brevets no es guanyen...es tracte d'un repte i superació. I ho va publicar... Aquestes proves són obertes per tothom,el que passa és que s'ha d'anar una mica més espai perquè la llonganissa és molt llarga,
La mitja de meva de temps parcial del 400 va ser de 26,6 km/h... una passada.
Aquest 26 faré la BPB de 600 i el 5-Juliol el 1000 de Santiago. Si vols acompanyar-me... Salutacións.
Gràcies pel comentari!

Alien dijo...

ho que te he dit abans, sou uns "MAQUINES", ja m´ha agradaria tenir la forma, per poder-te acompanyar...pero estic falt de quilometres...molts quilometres....

Que et vagi molt be...

Ja ens veurem...